21 oktober 2015

Informator fyller 25 år


Imorgon är det dags för Informators stora jubileumsfest med en härlig tillställning där vi har samlat personal, partners, lärare och kunder som vi arbetat nära med genom åren. Det kommer bli riktigt intressant och roligt att träffa både gamla och nya vänner igen!

Själv kom jag in på bolaget i januari 2004 och efter denna långa tid så är det en blandning av gamla kollegor och flera nya härliga personer som kommit in så sent som i denna månaden. Det är verkligen spännande och utmanande att se att Informator fortsätter visa vägen, kanske i ytterligare 25 år :)

#Informator25

10 oktober 2015

Informator stöttar KodCentrumBarnHack och EUCodeWeek

Theodore Strandh på BarnHack på Informator med KodCentrum & Spotify
Så har då ännu ett av barnen joinat farsan på lördagsjobb med Informator. Denna gång är det äldsta sonen som hakar på när KodCentrum håller BarnHackathon hos Informator i Göteborg med stöttande folk på plats från Spotify, KodSnack med flera.

Att Informator har varit med och sponsrat KodCentrum nästan ända från starten är ju något som jag är väldigt stolt över. Är du själv intresserad av att vara volontär i kodstugorna eller har intresserade barn i rätt ålder kan du läsa mer på vår hemsida om hur man gör för att delta. Vi gick ju även precis ut med att vi förlänger sponsorskapet och det är verkligen jättespännande att se vilken effekt detta kan ha på barnens kommande framtidsplaner!

Det behövs fler programmerare och att vi på Informator på detta sätt kan vara med och stötta i denna process tror jag personligen kommer ge tillbaka på många sätt. Tack alla som deltog, det var jättekul och jag hoppas att vi snart kan göra om det!

4 oktober 2015

Det personliga ledarskapet fortsätter

Holmalunds IF P07
Efter att ha funnits med som ledare för mellersta tösens fotbollslag sedan 2009 så var det med lite sorg i hjärtat jag tackade nej till fortsatta uppdrag efter att hon nu i våras lagt skorna på hyllan. Till en början får jag erkänna att det var ganska skönt att inte ha träning, seriematcher och cuper som fyller upp hela veckan. Men efter ett tag kommer saknaden, alla härliga minnen och framförallt glädjen hos fotbollsspelarna som jag då inte var en naturlig del av längre.

Vad gör man då som fotbollsberoende förälder, jo jag har ju varit med lillkillen på träningar sedan han började med fotboll för sådär 2 år sedan. Självklart hoppar jag gärna in och stöttar kring hans lag på samma sätt som med tösens. I P07's fall finns det redan tre härligt dedikerade ledare så för mig blir det lite av att hjälpa till där det behövs, passar perfekt!

I och med helgens cupäventyr i Kungälv så stänger vi utomhussäsongen och börjar med träningar och futsal inomhus istället. Blir en lagom skön uppvärmning för mig också att hitta en bra plats i ledargänget!




Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *