10 oktober 2015

Informator stöttar KodCentrumBarnHack och EUCodeWeek

Theodore Strandh på BarnHack på Informator med KodCentrum & Spotify
Så har då ännu ett av barnen joinat farsan på lördagsjobb med Informator. Denna gång är det äldsta sonen som hakar på när KodCentrum håller BarnHackathon hos Informator i Göteborg med stöttande folk på plats från Spotify, KodSnack med flera.

Att Informator har varit med och sponsrat KodCentrum nästan ända från starten är ju något som jag är väldigt stolt över. Är du själv intresserad av att vara volontär i kodstugorna eller har intresserade barn i rätt ålder kan du läsa mer på vår hemsida om hur man gör för att delta. Vi gick ju även precis ut med att vi förlänger sponsorskapet och det är verkligen jättespännande att se vilken effekt detta kan ha på barnens kommande framtidsplaner!

Det behövs fler programmerare och att vi på Informator på detta sätt kan vara med och stötta i denna process tror jag personligen kommer ge tillbaka på många sätt. Tack alla som deltog, det var jättekul och jag hoppas att vi snart kan göra om det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *