13 maj 2015

Många jubileum är det i år!!

to tie, or not to tie, that's the question...
Upptäckte av en slump att jag faktiskt har 20-årsjubileum i år inom sälj och marknadsföring! Herregud, det känns som igår jag tog första steget in på Skandia på Kungsportsplatsen för att jobba med deras sakförsäkringar. På den tiden bestod IT-stödet av en skön stordator där vi matade in fakta i ett gränssnitt som knappast någon UX-expert varit i närheten av sen idé-stadiet :) På den tiden var vi grymt avundsjuka på kollegorna på systerbolaget Volvia som faktiskt använde Windows i sitt jobb, haha :) Sen dess har det blivit ett och annat kundsamtal och kundmöte för att inte snacka om hur datorstödet i marknadsföringen har utvecklats till att nuförtiden nästan utan konkurrans vara den största och mest använda marknadsföringskanalen!

20 år inom sälj och marknadsföring alltså och nästan lika länge inom IT, herregud vad tiden går... Det är för övrigt lite fler jubileum för yours truly i år och det viktigaste av allt att det är 10 år sedan min underbara hustru Ulrika sa ja där i Nolhaga Slott! Det är förresten även 10 år sedan vi på Informator började arbeta med vännerna i Finland och när vi ändå är inne på Informator så har jag i år (borträknat då mitt lilla avhopp 2011-2013) faktiskt också varit på bolaget i över 10 år (2004-2011 + 2013 tills nu) och i år är det också 25-årsjubileum för bolaget!! Gissa om det blir mycket firande i år :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *