6 maj 2014

Soprano växer allt mer

Mycket jobb är det nu och fokus framförallt är höstens aktiviteter och det är mycket kul vi kan hitta på. Just nu är det rejält mycket kontakt med våra nygamla kollegor i Finland och med tanke på att jag just fått 100-talet nya kollegor som totalt fokuserar på ledarskapsutbildning lär det bli ett visst mjukisfokus framåt också.

Förra månaden blev det också officiellt att mannen som tog mig tillbaka till Informator blivit utpekad Sverigechef för Soprano Training and Consulting, ett område som växer rejält! Stort tack Emil för förtroendet och det lär inte bli vila på ett tag framåt med denna expantionstakten. Nu fick vi tyvärr tacka nej till resa till Sankt Petersburg, men det ligger redan många spännande projekt på bordet och ärmarna är ju redan uppkavlade så lika bra att köra vidare. Sova kan man göra när man är pensionär har jag hört :)

Nu närmst är det partnermöten som gäller och för dom som kommer jobba med Informator framåt kommer det finnas rejält med möjligheter att expandera om man är på tå. Jättekul verkligen att få så många samtal och mail från duktiga kursledare som vill jobba med Informator och självklart är vi lyhörda! Fortsätt höra av er, det kommer att finnas många möjligheter att hitta på roliga grejer ihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *