15 december 2009

Träffa Informator på ICT-Mässan 20-21 januari 2010 i Göteborg


Nu är det snart dags igen för ICT-mässan på Svenska Mässan här i Göteborg och självklart kommer Informator Utbildning vara på plats liksom alla tidigare år (är det fjärde året i rad nu!?). Själv hade jag tyvärr helt missat att det var dessa dagar som gällde så jag kommer vara nere i Karlskrona bägge dagarna och missar helt årets mässa, lite surt men ibland planerar man fel :/

För er som har lite tid över rekommenderar jag varmt ett besök, brukar vara många intressanta utställare och föredrag under dagarna! Har du inte hunnit få ett utskick så kan du använda registreringskoden 1346 när du anmäler dig på: http://www.easyfairs.com/itgoteborg

Kom ihåg nu och sök upp mina kollegor i Informatormontern och var med i vår tävling. Vet inte exakt vad vi lottar ut denna gång, men tidigare har det varit Xbox, WII, Training Cards och mycket annat skoj. Jämför chansen att vinna på Triss med de ca 6-700 deltagarnamn vi brukar få in så ser du att det är bra mycket större chans att vinna här :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *