5 november 2009

Tidig morgon på kontoret

Att man aldrig lär sig... vaknade pigg, glad och utsövd i morse innan klockan ringde... Kikade snabbt (utan glasögon) och såg att det var några minuter kvar "till halv". Steg upp, duschade och stack iväg till jobbet utan att reflektera mer över hur mörkt det var (vintern är ju fasiken på väg) och upptäckte inte förrän jag satte på datorn på kontoret att jag var löjligt tidig... 05.30 (!!)
Men, men... det finns alltid administrationsjobb att göra så nu sitter jag och går igenom gamla affärer bak i tiden som av någon anledning inte kommit vidare till klara utbildningscase. Hittade förresten den perfekta kursen för er som alltid känner att det är för mycket att göra, inte hinner med och blir stressade av att ta beslut (se nedan)!

M302 Personlig effektivitet (2 dagar)
Utbildningen vänder sig till dig som känner ett behov av att bli effektivare i ditt arbete och få mera gjort. Du som har mycket att göra - och kanske dåligt samvete, vill lära dig prioritera bättre, behöver behålla överblicken och detaljerna, känner dig dåligt förberedd inför arbetsdagen, drunknar i e-post, känner dig stressad, ständigt blir avbruten etc. Redan under utbildningen påbörjar du ett förändringsarbete mot en effektivare vardag. Första steget är att kartlägga och beskriva den arbetssituation du befinner dig i. Du får på det sättet en bild av vad du kan och bör förändra. Du motiverar dig själv genom att hitta fördelar med ett nytt arbetssätt t ex; slippa övertidsarbete, tid för fördjupning, kvalitetshöjning, må bättre etc. Den metod vi tillämpar kopplas till dina faktiska arbetsuppgifter och ev. problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *