14 november 2009

Från Los Angeles till Stockholm

Läser på IDG att ".NET-utvecklarna smider planer" i Los Angeles när PDC (Professional Developer Conference) drar igång igen nästa vecka. Det är ganska många svenskar som åker över även i år, men självklart är det bra många fler som av olika anledningar inte har möjlighet att åka över till LA och vilken tur då att en förening som SweNug (Sweden .NET-User Group) ser till att plocka ut godbitarna och presentera det i ett hyperaktuellt seminarium och självklart är det hos Informator som ni kan samlas hos den 25/11 för att ta till er det senaste på PDC 2009 After Party :)

För oss Göteborgare presenterar SweNug den 18/11 "Språknyheter i .NET 4.0" och gissa vart ni samlas... korrekt, Informator Utbildning, Drakegatan 7 i Gårda...

Lite fler seminaretips då;


Agile practices med Visual Studio Team System den 27/11 i Stockholm har platser kvar och väntlista den 26/11 i Göteborg

Testning med de nya verktygen i Visual Studio Team System 2010 ligger lite längre fram i tid så finns fortfarande några platser kvar den 11/12 i Göteborg och 18/12 i Stockholm

Fler seminarier hittar ni som vanligt på: http://www.informator.se/seminarier.aspx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *