15 oktober 2009

SharePoint Conference 2009 - Las Vegas

Satt och lekte lite med PhotoShop och kunde inte låta bli att ha lite kul med tanke på våra hot-shot lärare inom SharePoint som är på väg över till USA och Las Vegas för Microsoft SharePoint Conference 2009...

Helt otroligt faktiskt, men trycket på SharePoint-utbildning är så fantastiskt att jag faktiskt tror att utslaget har vi kört minst en SharePoint-kurs varje vecka de senaste 2-3 åren! Nu kommer SharePoint 2010 och jublet verkar inte nå några gränser... Vi har ju redan planerat in att snabbt presentera nyheterna direkt när killarna kommer hem, i de kostnadsfria heldagsdragningarna "What happens in Vegas stays at Informator". Det är fullsatt sedan länge den 13/11 och 10/12 i Göteborg, Stockholm är lika knökat den 30 oktober men plats kvar den 26 november (dom kör ju dubbelt så stor sal som i Götet) och i Malmö har det varit fullt länge den 20 november (men eftersom vi fortfarande tar emot anmälningar är det säkert nytt datum eller större lokal på gång även där).

När det gäller kurser har vi redan klart med T2936 - Sharepoint 2010 - IT-Pro Update och T2937 - Sharepoint 2010 - Developer Update (där de allra första sedan länge redan reserverat plats för att snabbt komma upp på banan). Under planering ligger även Sharepoint 2010 för beslutsfattare, Arbeta effektivare med Sharepoint 2010, Administratörs- och redaktörsarbete med SharePoint 2010, Sharepoint Designer 2010, Installation och administration av Sharepoint 2010, Utveckling med Sharepoint 2010 och självklart Utveckling med Sharepoint 2010 fortsättningskurs... Håll koll på vår samlingssida!

CAAAAN YOU DIG IT....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *