14 oktober 2009

Open Source Day - Göteborg 13 november

- den öppna källkoden som en väg till lönsamhet
Välkommen till en halvdag späckad med praktisk information om hur open source – den öppna källkoden – kan skapa lönsamhet åt mindre och medelstora företag.
  • Minimera IT-relaterade utgifter med hjälp av open source
  • Så använder stora företag open source och free software. Vi visar hur mindre rörelser kan få liknande fördelar utan budget för forskning och utveckling
  • Risker med de nya licensmodellerna
  • Andra företag som gått över till att använda open source
Under dagen sammanför vi ledande aktörer inom Open Source världen. För mer information: www.opensourceday.se/schema.html

När: Fredagen den 13:e november kl.12.00 - 17.00 med efterföljande mingel, middag och konsert

Var: Världskulturmuséet, Södra vägen 54, Göteborg

Open Source-dagen arrangeras av Resource Point AB i samarbete med utbildningsföretaget Informator och Open Source-föreningen FSCONS.
Läs mer och anmäl dig på http://www.opensourceday.se/signup.cgi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *