7 oktober 2009

Ny VD Microsoft Sverige

Peter Koppelman avgick ju som VD i maj och nu så var det äntligen klart att Per Adolfsson, försäljningsdirektör för små och medelstora företag, blir ny VD på Microsoft i Sverige. Så nu ser ledningsgruppen ut som följande... Om man funderar på hur Microsoft kommer fövaltas i Sverige under hans ledning kan man tänka tillbaks lite till Microsoft Summit och vad han helst ville diskutera då;
Vi kan prata om hur man kan spara pengar med programvara, hur man kan investera sig ur lågkonjunkturen och vad man bör fokusera på för att öka sin effektivitet. Om du är Partner till Microsoft kan vi prata om affärsutveckling, hur Microsoft kan hjälpa dig nå dina affärsmål och vad som helst annat som du vill diskutera.
För övrigt tycker jag det är lite tråkigt att inte Microsoft vågade satsa på en stark kvinna som jag själv trodde skulle kunna ske... men kanske nästa gång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *