5 oktober 2009

IT-Seminarier i Göteborg v.42

Denna veckan är det hektiskt för oss på Informator i Göteborg med flera fullsatta kursstarter redan från idag måndag.

Men det är egentligen ingenting jämfört med nästa vecka där vi har inte mindre än tre kostnadsfria seminarier (+ en IAMCP-träff om Windows 7 för Microsoftpartners). Det kan finnas någon återbudsplats kvar, så passa på att boka in dig för spännande nyheter i veckan!


Sen var det ju lite kul att IDG skriver lite om de ändrade reglerna för Microsoftpartnerkompetens (som jag bloggade om redan i somras från partnerkonferensen.) Jag hade en förfrågan ute om inte Microsoft kunde berätta lite mer om dessa nya krav på IAMCP-träffen den 13/10 i Göteborg, men det blev istället lite större på Microsoft Summit... funkar la de mä :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *