15 oktober 2009

Informator presenterar: Visual Studio 2010 och .NET 4.0

Idag/ikväll är det fullpackat hus hos Informator i Göteborg och det är självklart Informator presenterar: Visual Studio 2010 och .NET 4.0 som är dragplåster... När några av Sveriges vassaste .NET-utvecklare står på scenen (Alan Smith, Tiberiu Covaci, Mathias Olausson och Dag König) så kan vi lova Rock'n Roll :)

Informator bjuder på mat, dryck, mingel och 4 timmar med full fokus på det senaste inom .NET-utveckling... För er som inte fått plats på det fullknökade eventet rekommenderar jag varmt att ta en titt på vårt kursutbud på området (.NET & Visual Studio). För er lyckliga som fick plats önskar jag varmt välkommen ikväll!!

2 kommentarer:

  1. Ser lite ut som reklam för någon ny TV-show... "The Netters" kanske :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *