30 september 2009

Windows 7 - Steve has spoken

Nu duggar Windows7-lanseringarna tätt och igår hade vi med oss Steve Ballmer via videolänk som prisade OS:et ordentligt. Hade någon förväntat sig annat!? :) Hos oss på Informator kommer det inte direkt som en nyhet att trycket på ett nytt operativsystem från Microsoft är rejält. Våra seminarier som guidar i nyheterna i Windows 7 har varit fullsatta varenda gång (två tillfällen kvar, tyvärr endast i Stockholm, men vi försöker få upp ett till i Göteborg!)

Kurserna på området börjar redan fyllas på och i stort sett vartenda bolag som jag pratar med har någon fundering på att uppgradera, antingen direkt (som vi själva på Informator, kan verkligen rekommenderas!) eller senare till våren... (rekommenderar förresten varmt att ni då tar en kik på vår nya endagars användarkurs för Windows 7, garanterat att ni kapar kostnader och tid genom att snabbt sätt in personalen i nyheterna!)

Kort sagt, Windows 7 är det hetaste från Microsoft säg sedan SharePoint kom ut i 2007-versionen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *