15 maj 2009

Stockholm rullar på, ända in i högkonjunkturen...

Att säga att jag jublade när det blev officiellt att Stockholms Stad inte bara går ut med att dom kommer välja MICROSOFT rakt över, utan även kör fullt ut med goa gubbar från Volvo IT är väl "the understatement of the year" :)

Får passa på att även gratulera Zipper och InfoCare, ni kommer ha ganska fullt upp de närmsta åren och kom igen nu... tänk på Informator när ni behöver uppgradera personalens kunskaper framåt :)

Nu jäklar vänder det och offentlig sektor leder vägen för den privata sektorn precis som vanligt... fasiken vad glad jag är att bo i Sverige :)

1 kommentar:

  1. japp, askul! detta visar lite de renodlade konsultbolagen att de borde vara ännu mer utbildade, och samtidgt mer prismedvetna om de ska få såna uppdrag. I detta läge hellre svenskt än norskt EDB eller finskt Tieto:-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *