25 maj 2009

Oracle - Tons of opportunities

Förra veckan blev det ju klart att Informator kommer vara den officiella utbildningsleverantören i Sverige när det gäller Oracleutbildning (och i Finland är det vårt systerbolag Tieturi som håller i pinnen).

För oss som har daglig kundkontakt har det länge varit ett krav att få in Oracle i kursutbudet och jag har själv flera stora kunder som sitter i blandad miljö alternativt endast Oracle när det gäller databaser så att det här innebär ett ökat affärsvärde för Informator som helhetsleverantör är väl inte en underdrift om vi säger så... Vi är ju redan Gold Partner med Microsoft och tillsammans täcker dessa upp en majoritet av databasmarknaden :)

Utöver rena databaser har vi ju även den lilla nyheten att Oracle nyligen köpt SUN, eller tja om nu affären går igenom, man vet aldrig hur dom resonerar där borta i USA... Informator har ju redan kanske det största kursutbudet när det gäller Java och får vi då även in de officiella Javakurserna från SUN och deras marknadsföringskanal så lär det bli riktigt intressant att vara ansvarig för den delen av våra produkter :)

Oavsett så har vi en riktigt intressant kurshöst att se fram emot och kortsiktigt är det nu ny arbetsvecka... vaya con dios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *