7 mars 2009

Informatorlabbar på #TechDays 17-18 mars

Jag har i och för sig redan skrivit om det, men goda saker tål att upprepas. Informator är såklart med på TechDays i Västerås den 17-18 mars och för er som är där ville jag bara ge lite tips för pausagendan mellan era sessioner...

Informator Tema: Microsoft i molnet
Under TechDays två dagar kommer Informator att ha ett drop-in-klassrum där du får testa flera av Microsofts nyheter och en hel del annat som är högintressant för både IT-proffs och utvecklare.

I klassrummet har vi hands-on-labbar som går igenom saker som:

- Parallellprogrammering
- Enterprise Library
- SharePoint-utveckling
- Azure
- WCF
- Oslo (programmering i modelleringsspråket M)
- Visual Studio 2010
- Windows Server 2008 R2
- SharePoint Out of the box
- SharePoint as a Service
- Windows 7
Klassrummet är bemannat med några av Informators experter enligt ett rullande schema där vi skiftar mellan utvecklarexperter, databasexperter och infrastrukturexperter.

Labbarna är mellan 20 och 40 minuter långa och passar därmed utmärkt som utfyllnad när du får ledig tid mellan konferensens alla intressanta sessioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *