17 mars 2009

Framme på #techdays i Västerås

Aaah... den friska luften i Västerås... Worth waiting for :)Som min kollega Ola skriver på Informatorbloggen kommer Informator bjuda på fullspäckade hands-on-labs bägge dagarna på TechDays och för er som är där är det bara att signa up!
  • Sharepoint-utveckling Tips & Trix - MVP Tobias Zimmergren lär ut både till nybörjare som proffs.
  • Nyheter i Windows 7 och Windows Server 2008 R2 - Informators Daniel Sörlöv kör Windows Server 2008 R2 samt Windows 7, vi kollar bland annat på virtualisering, systemhantering, IIS 7 och Server Core.
  • Parallellprogrammering i .NET - Tiberiu Covaci visar hur du i .NET bäst drar nytta av parallella processorer.
  • Dublin, Oslo, M, WCF/WF 4.0 - MVP Alan Smith låter dig pilla på Dublin, Oslo, M och nästa version av WCF och WF.
  • Dependency Injection och Enterprise Library - Informators Anders Bratland visar med sina övningar hur du kan nyttja Enterprise Library och Unity för att bygga löst kopplade applikationer.
  • Effektiva Datalager med SQL Server 2008 - Mattias Lind lär dig bygga effektiva datalager i SQL Server 2008.
Vi hörs, ses och umgås!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *