15 mars 2009

Bra låt som vann, men...

Mot slutet av tävlingen ikväll var åtminstone frugan och jag eniga om att det var en bra låt som vann melodifestivalen och att det dessutom verkar vara en förbaskat trevlig tjej med humor gör inte saken sämre!

Att det sedan inte är helt svårt att förstå vart Kempe fått inspirationen till denna låten är ju en annan sak för hans eget "original" är ju tusen gånger bättre än denna ändå ganska hyfsade låt...

Lycka till i Ryssland Malena och ta gärna en extra lyssning på låten nedan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *