13 november 2008

TechDays 2009 i Västerås - 17-18 mars 2009

För en gångs skull visar sig Facebook ha lite ljusa sidor och i detta fall är det evenemangsinbjudningarna...

Hade redan planerat att åka då Informator ställer ut med en rejäl satsning, men alltid bra med en liten extra pusch som jag gärna delar med mig av :)

För första gången i Sverige: Microsoft TechDays- årets teknikevenemang
2 dagar, 40 experter och 70 sessioner!

Microsoft TechDays 2009 är det största evenemanget arrangerat av Microsoft i Sverige för dig som är IT-chef, tekniker eller utvecklare. Den 17-18 mars har du möjlighet att träffa experter från USA, Europa och Sverige.

Två dagar med 70 sessioner av de vassaste experterna som talar om infrastruktur, systemutveckling, applikationsplattformar, processer och metodik och visar hur du kan maximera nyttan av dina IT-lösningar. Du får även möjlighet att byta erfarenheter och nätverka med IT-leverantörer och kollegor från hela landet.Anmäl dig senast den 30 november och få boka-tidigt-rabatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *