18 november 2008

Ekologiskt tänkande i vardagen och arbetet

Hade igår ett väldigt trevligt samtal med en dam från ekocentrum här i Göteborg och kom osökt in på att fler och fler företag söker en miljöprofil... Vi har väl alla sett den lilla mailraden "think before you print" och det skulle vara kul att se om det finns någon lista på nätet där man ser hur långt olika företag kommit i dessa funderingar...Någon som har ett tips!?

Något annat som jag också uppmärksammade var att nu verkar Aftonbladets rubriksättare fått extrajobb på IDG... Artikeln "Microsoft: "Öppen källkod är inte vårt förstahandsval" handlar till 99% om helt andra saker än just öppen källkod, men "man vet ju vilka rubriker som lockar läsare" *höhö*

Personligen tycker jag det alltid är intressant att få en liten inblick i stora företags arbeten och artikeln i sig är helt ok, men snälla.... sluta sätta rubriker till artiklarna på after worken!

Näpp, nu är det dags för lunch... vi höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *