11 oktober 2008

Arbetshelg - Skönt att göra av med lite energi

Höstens sista solros på KoloninSynd att det regnar sådant där smått äckligt regn som gör att man blir dyngsur bara man kikar ut genom fönstret... Idag är nämligen en riktig arbetsdag och det är dags att lägga sista handen på kolonins trädgård för sesongen (lite smått kvar), förskolan har arbetsdag att fixa inne och utegrejjer (frugan tog den biten och håller till inomhus, så hon är åtminstone varm).

Dessutom passar vi på att bli av med kläder, leksaker och annat då Noltorpskyrkan har insamling till barnhem i Rumänien. Vi brukar skänka grejjer varje år och liksom förra året har vi fått med oss dotterns skola som gladeligen ger iväg flera sopsäckar med kvarglömda kläder. Konstigt att det trots flera påminnelser inte blir upplockat, folk idag har för mycket pengar för att hålla koll på barnens kläder tydligen *suck*

Nu är åtminstone tvätten klar så det är dags att kila iväg... drar mig lite för att gå ut men "det inte ju inte vädret, det är kläderna som avgör" :) På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *