14 september 2008

Veckans musiktips - 6:36

Så har man då kört barnen till videoinspelning med Kompisbolaget, frugan åkte ner till kolonin för att rensa lite mer ogräs och lilleman ligger och sover så nöjt... Tänkte egentligen bara sätta på datorn för att ha lite musik i bakgrunden men tog en sväng runt de vanliga sajtern *phu*

Vet inte om någon mer än jag tänkt på att Ralf Gyllenhammar från gamla Mustasch syns på varenda kanal nuförtiden... snart blir han väl programledare för Bollibompa också... tänkte bara passa på att dela med mig av mitt första riktigt sköna minne... 6:36 nedan... njut...

1 kommentar:

  1. för mkt Hetfield över honom...hela posen, guran och tom vissa avslut på meningarna låter Hetfield...men visst, theyll do man.
    .-)

    Ha det

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *