29 september 2008

Blå måndag... (eller röd!?)

när fantomen jobbar står nätverket stillaSå skönt att komma tillbaks efter helgen och sätta igång och jobba... NOT... Eller, för sådär en timme på morgonen funkade alla system precis som tänkt, men strax efter 08.00 kajkade hela linan ut och ingenting, absolut ingenting funkade... Ett tag kan man sysselsätta sig med annat (som att städa hårddisken, skrivbordet, rummet bredvid etc etc) men när halva dagen gått och linan fortfarande inte var tillbaks var det inte långt kvar tills mitt tålamod verkligen tröt och jag stänger ner datorn och åker hem (där skulle det tydligen gå att jobba eftersom det bara var vår uppkoppling i Göteborg som inte funkade... aaargh)...

Men, så kom allt igång igen och lagom tills första mailskörden laddats ner dog hela klabbet igen... Frustration, nja... kanske litegrann sådär... men vad skall man göra, bara att bita ihop och gilla läget som någon bright sportledare uttryckt det.

Får förresten passa på att tacka min Halmstadskollega för tiden han varit på Informator. Förstår precis känslan att vilja ha ett ställe att komma till och arbetskollegor att snacka skit med IRL. Det har varit trevligt att jobba ihop och vi hörs säkert framåt ändå :)

I samma veva fick vi förresten en ny kollega i Stockholm, blir kul att ses framåt julfesten och jodå... alla länkar till LinkedIn, Facebook etc har sänts så han snabbt kan komma in i gänget *haha*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *