10 juli 2008

Sista dagen med sessioner

Sista dagen såhär och min kamera väljer att inte vara med längre såklart... Dagens Key Session med Allison Watson och Kevin Turner och dagens agenda var styrkan i partnersystemet (precis som sista dagen förra året). Det mest intressanta idag var att vi fick äran att lyssna på Nobelprisvinnaren (Fredspriset) Dr. Muhammad Yunus (grundare av Grameen Bank som lånar ut pengar till fattiga som behöver en start för att ens komma igång och få ett jobb). En mycket intressant och tankeväckande dragning, skulle vara spännande om Microsoft stöttar hans projekt!


Annars är det nu sista chansen i tävlingarna på Expodelen av konferensen och det skulle onekligen vara kul att komma hem med en Mini Cooper med Microsoft logga på :)

Nu kör snart eftermiddagens sessioner inom CPLS-spåret igång igen, men dessa får Ola eller Patrik skriva om för själv tänker jag köra mer web för att se om det dyker upp något mer intressant (första året som webbdelen är med och jag hoppas dom satsar än mer nästa år)... Mer om eventen finns förresten även på länkarna nedan;

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *