30 juli 2008

Deja Vu - Borås by day once again...

Ok, Borås är väl en ganska trevlig stad egentligen och det går ju att bada där om man åker till typ stadsparksbadet med sina rutschbanor, vågor etc :) Jodå, vägarna har återigen fört oss till den lilla textilstaden och denna gången var väderprognosen att det skulle regna så vi bokade upp några timmar på det världskända Stadsparksbadet mitt i stan där vi höll till och testade alla kuligheter minst fem gånger ;)

Eftersom regnet då höll sig borta från regnstaden itself passade vi även på att klampa runt lite i stadskärnan och hamnade till slut på en liten Thairestaurang med barbecue och ett underbart litet ställe som vi varmt kan rekommendera!

Enda detaljen jag fullkomligen avskyr är den lilla, lilla, lilla vägen mellan Alingsås - Borås där det med jämna mellanrum känns som att man skall frontalkrocka med mötande trafik... skönt att man inte pendlar den vägen i alla fall :/
Idag är det lugna puckar, lite inköp och allmänt softande som gäller... kommande projekt är Äventyrslandet i Halmstad, en dagstripp till Fredrikshamn och intrång hos jobbarkompis till helgen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *