17 maj 2008

Svenskar i Houston i Juli

WPC Houston, partnerlänkSådärja, av totalt 106 Svenskar som åker över till Microsoft WPC i Houston i år är det faktiskt inte mindre än 17 % av oss partners som är från västra Sverige enligt listan jag just satt och läste igenom. Wohoo! IAMCP har ju en "förträff" i Stockholm för de som skall åka till Houston och vi kanske skulle fundera på något liknande här i Götet...

Annars är det ju bara lite över en månad kvar och nästa datum för oss partners är 4 juni i Stockholm då det är dags för marknadsdag... Hade inte själv planerat att komma upp men sänder naturligtvis kollegor som får spionera istället :)

Men... om du läser denna bloggen och är inbokad till Houston får du gärna dra ett mail så kanske vi kan passa på att titta på stan någon kväll *haha*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *