14 mars 2008

Informator - Som alltid ledande inom Sharepointutbildning

Informators kursutbud inom SharepointSharePoint är fortfarande så hett att alla snackar om det. Och under tiden snacket går, ser Informator självklart till att ligga i framkant när det gäller utbildningarna. Det är med stor glädje vi nu kan presentera hela 7 NYA SharePoint-utbildningar. Oavsett vilken kunskapsnivå du ligger på eller vilken roll du har i organisationen, är vi övertygade om att du hittar rätt utbildning hos oss.Välkommen till en blomstrande SharePoint-vår hos Informator!

Du kanske också fått ett mail med kampanjen ovan!? Om inte, dags att ta ett snabbt beslut... vilken av alla Sharepointkurser är det som just du behöver!?

Idag gick Informator ut med lansering av sju helt nya Sharepointkurser och kan nu som enda utbildningsbolag stolt presentera hela 13 olika Sharepointkurser med olika inriktning för att inte nämna alla kurser som touchar ämnet.

Att Sharepoint är hetare än hetast är det inget snack om och personligen fick jag inte mindre än 15 individuella kursbokningar som respons på dagens kampanj... de nya kurserna fylls upp snabbt och det är inte läge att tveka... då kanske du får vänta till efter sommaren tills du får plats!

Läs mer och bestäm dig, vilka kurser vill du ha...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *