21 februari 2008

Informator - Ny tung utbildning på MOSS/Sharepoint 2007

Se hela kursutbudet inom Sharepoint hos InformatorAtt Informator sedan några år tillbaks är ledande inom utbildning på Microsoft Sharepoint är ju ingen hemlighet och vi har väl utbildat gräddan av tekniker, utvecklare och superusers inom Sharepoint/MOSS...

Nu passar jag på att förhandsavslöja att vi äntligen tagit fram en riktigt vass påbyggnadskurs för dig som arbetat med Sharepoint i minst två år. Perfekt uppföljning för er som kanske gått vår T2617 "SharePoint 2007 – Installation och Administration" tidigare och jobbat ett tag med produkterna...

T2823 Advanced Configuration of Sharepoint 2007 är namnet och som ni förstår är det ingen kurs för nybörjare direkt... Än så länge inga schemalagda kurstillfällen, men hör av dig till mig så ser jag till att du blir först att veta när vi går "live"!

Lite ironiskt är det kanske att det nästan är på dagen ett år sedan vi först började diskutera denna kurs... Men, men... hellre sent än aldrig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *