22 februari 2008

Här är vinnaren av årets melodifestival!

Även QX verkar gilla BWO av någon anledning :)Ok, så har då SVT släppt morgonens låtlista och för mig och familjen i övrigt är det klart nu... Det verkar även som att spelbolagen kommit till samma slutsats att det här är BWO's show från början till slut!... Personligen gillade jag också Thérèse Andersson - When You Need Me som jag fick lite "Nightwish-känsla" av... hoppas den går vidare också! I övrigt var det låg klass på låtarna precis som de andra delfinalerna så det här är över nu... skippa finalen för BWO har redan vandrat vidare ner till Belgrad (om nu inte det blir någon annanstans)!

Annars är jag bara fruktansvärt glad att ha kommit hem helskinnad från Göteborg i eftermiddag. Bilen svängde till och med till ett antal gånger för att det blåste så förbaskat, blev nästan orolig ett tag att det var något fel med den... Se själva vilket oväder det är!

2 kommentarer:

  1. hellre dessa än carola

    SvaraRadera
  2. helt rätt låtar som gick vidare alla fyra faktiskt!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *