23 februari 2008

Frukostseminarier - Microsoftnyheter

Informators seminarieserie inom Office 2007, Visual Studio 2008 och SQL Server 2008 har jag skrivit om tidigare. Det jag inte skrivit är vilket enormt tryck det varit och i nästa vecka (i Göteborg) kör vi två fullsatta seminarier och dessutom en smyginvigning av våra nya lokaler då :)

På tisdagen är det dessutom dags för IT-Proffsträff igen och det är verkligen kul att träffa alla dessa proffs med enorm erfarenhet som mer än gärna delar med sig av detta!

Veckan därefter drar jag upp till Stockholm på måndag för årsmöte IAMCP som följs av Windows Server 2008 lanseringen på tisdagen... Har bokat tågbiljett hem med 06-tåget på onsdagen (räknar kallt med en rejäl efterfest så har inte ens bokat in hotellrum mellan tisdag/onsdag ;) Den veckan skall vi dessutom flytta det sista från vårt gamla kontor, så lär bli en del övertid...

Men, men... nu är det helg, snart schlagerfestival och nu ropar frugan att middagen är klar så bäst att rusa... vi höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *