4 januari 2008

Juletid är huvudjägartid...

Läs mer om vad som är mest eftersökt just nuLäste en artikel för ett tag sedan om en kille som tagit pappaledigt en längre tid och under denna period fått en hel del förfrågningar från headhunters kring nya jobb då resonemanget gick som så att "när man inte är på arbetet varje dag får man mer tid över att reflektera"...

Tankarna verkar gå igen lite när det gäller juletid och långledigt då rekryteringsbolagen går på högvarv (jodå, har fått en och annan påringning själv, precis som förra julen :) och det kanske är lite så att när man är hemma med familjen och kopplar bort det dagliga arbetet så får man tid över att tänka på annat. Eller vad säger ni!?

Söker du nytt arbete just nu är det arbetstagarens marknad, men du kanske skall läsa in dig lite på hur rekryterare tänker och se över din CV en extra gång innan du går vidare. Ta gärna en kik på vad 100 vd:ar, HR-chefer och styrelseledamöter rankar som de viktigaste egenskaperna för toppjobbet... Happy hunt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *