30 november 2007

Välkommen kollega!

Anders B och Karin O, friskt snott från Informatorbloggen, Foto: Ola SkoogNu i veckan har ännu en Alingsåsare joinat Informator och det är riktigt kul att se att vi stärker upp fronten här på västkusten! Välkommen in i Gänget säger jag till Anders Bratland som redan i veckan kastades in i hetluften som ny på vår produktavdelning och hamnade på Microsofts SOA & Business Process Conference 2007 där Informator var med som enda utbildningsbolag...

När vi ändå pratar Microsoft och nyheter får ni inte missa godbitarna nedan;

First Look: Visual Studio 2008
Informator tar en närmare titt på nyheterna i Visual Studio 2008. Utbildningen riktar sig till alla som är nyfikna på vad Visual Studio 2008 innehåller och vad detta innebär i form av nya lösningar. Dagen ger en översikt i Visual Studio 2008 och highlightar nya möjligheter som förbättrar utvecklingsproduktivitet.

Datum: 14 Januari Ort: Stockholm
Datum: 21 Januari Ort: Göteborg

First Look: Nyheter i SQL Server 2008
Informator tar en närmare titt på nyheterna i SQL Server 2008. Utbildningen riktar in sig på SQL Server-administratörer och utvecklare som har erfarenhet av tidigare versioner av SQL Server.

Datum: 21 Januari Ort: Stockholm
Datum: 28 Januari Ort: Göteborg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *