24 november 2007

Årets goda gärning - Självklart ställer man upp...

Sådärja... nu kan man göra en god gärning och rädda världen... För en gångs skull är hela barngänget samlat, lönen har precis kommit in och nu jäklar ska vi tillsammans förbättra vår glob. Med andra ord tar jag med mig barnen in till stan och köper lite julklappar *haha*

Jackie, Nea, Theo & Icia
Ska man vara riktigt hipp är det väl e-klappar som gäller, men det känns lite som att den biten tar vi mot slutet december när man definitivt inte vill trängas med miljoner andra inne i Nordstan :)

Zappade förresten snabbt förbi Idol igår och det var ju ganska självklart vem som skulle åka ut... Nämligen den enda som jag egentligen tyckte var riktigt bra och originell... Oroa dig inte Daniel, du lär nog kunna försörja dig på detta framåt för dom där småbrudarna som ringer och röstar är inte den enda marknaden :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *