29 november 2007

IT-Proffsträff #2 i Göteborg

Så var IT-Proffsträff #2 i Götet avklarad och det enda trista var väl egentligen att man inte direkt kände för den där räkmackan på Gothia när novemberregnet öste ner...

Thomas Karlsson från Microsoft håller låda om säkerhetThomas Karlsson från Microsoft håller låda om säkerhet

Först, stort tack till Daddygee som var en exemplarisk värd och speciellt tack till Thomas Karlsson från Microsoft (läs mer av hans tips här) som "blixtinkallats" och höll en väldigt intressant dragning kring attacker! Skulle varit riktigt kul att fått se vissa tankar vidarutvecklas, men det finns bara så mycket tid. :)

Nästa träff har inget satt datum än, men är du inte medlem kommer du heller aldrig kunna vara med, så passa på att regga dig på forumet nu! Vi snackade lite kring Softgrid och jag tänkte försöka synka in så att Informators Mats Fredriksson (som också var med igår) kan köra en presentation av produkten till nästa träff...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *