3 november 2007

IT-Mässan - ICT GÖTEBORG 2008 - 9-10 januari

IT-Mässan - ICT GÖTEBORG 2008Inte klokt egentligen, men nu är det faktiskt inte så långt kvar till 2008 och vi har redan börjat planera för nästa års deltagande på ICT-Mässan (9-10 januari i Göteborg). Det har varit väldigt trevligt att vara med de senaste åren och jag hoppas vi får se dig i vår monter även nästa år!

Fram tills dess återstår ju åtminstone två hektiska månader och med tanke på att jag förhoppningsvis typ närsomhelst, kommer att bli pappa igen och ta 10 pappadagar ledigt, så blir det en skön "avkoppling" och förhoppningsvis en riktig energipåfyllare! Inte länge kvar nu till alla julträffar vi snackat om tidigare, eller hur :)

2 kommentarer:

  1. Mässan är inget man får missa! Förväntar mig mer info när det börjar närma sig ;)
    All lycka med faderskapet och den nya som är på gång :)
    Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Lovar återkomma när mer info spikas! Även om faderskapet som verkligen draaar ut på tiden nu :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *