9 juli 2007

Måndag... nu kör det igång

Så har man varit nere på hotellet och (för första och sista gången) ätit en $20 frukost. Trust me, it wasn't worth it :)

Goodie-bagen från MicrosoftVi stötte på en kollega nere i matsalen och gjorde gemensam promenad bort till Convention Center för att registrera oss. Centret ligger ca. 4 blocks bort från hotellet så kändes lite overkill att ta shutteln dit *haha*

Amerikanerna är faktiskt suveräna på att organisera upp sådana här mässor. Snabbt och enkelt lotsades vi fram till rätt ställe och kunde hämta ut den vanliga "goodie-bagen" med blandat info om konventet och en massa reklam som jag just nu sitter och rensar igenom.

A room with a view, over DenverEfter lunch kör CPLS-summiten igång och riktigt tråkigt att Svenskutflykten inte kunde ha lagts med lite tidigare avfärd för som det är just nu riskerar vi missa key-notes om vi åker med och vi är faktiskt här först och främst för att jobba så vi fick tyvärr avstå från touren!

CPLS Summitten körde igång vid 13.00 och vi var på plats ett bra tag innan och hann gå igenom intressanta nyheter inom såväl MODL (Microsoft Official Distance Learning), träffa representanter för dom som handhar våra utvärderingsverktyg för MOC-kurser och upptäcka att inget annat inne på konferensområdet körde igång idag :/

Jordan Lewis & Lutz ZiobCPLS sessionen körde igång med att Lutz Ziob hälsade oss välkomna och presenterade en gästföreläsare (Jordan Lewis) som hade en väldigt intressant dragning kring hur man förbättrar partnersamarbete. Fick med mig Jordans bok om ämnet så blir säkert något till hemresan!

Sessionerna höll på till efter 17.00 och bland annat fick vi höra mer om Microsofts genomförda och kommande satsningar inom såväl certifieringar som utbildningar. Känns skönt att höra att det kommer ställas högre krav mot CPLS framöver, det skall vara en kvalitetsstämpel att vara en officiel learning-partner!
.
Microsofts kampanjer för 2008Avslutningsvis fick vi se en glimt av kommande kampanjer under 2008 och det var kanske inga större överraskningar, men kul att redan nu se att linjerna är satta! Informator ligger ju tidigt ute inom de flesta av delarna och vi kommer göra allt för att få dela med oss av vår expertis på dessa satsningar framöver!

Nu är det snart dags för CPLS middag på "The Shelter" och dags att hoppa in i duschen efter en lång, varm dag i Denver...

Som Christer Björkman sjöng... "Imorgon är en annan dag..." :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *