31 juli 2007

Microsoft Silverlight och Visual Studio 2008 - lär dig lite mer...

Lär mer om Silverlight på MSDNÄven om efterfrågan är rejäl så finns det inga klara kurser inom Silverlight än (men snart hos Informator!!). Tänkte passa på att tipsa er som vill läsa lite mer, hitta tutorials och exempel att gå in på MSDN's Silverlightsida (engelska).
Här hittar ni "inside-stories" från bla. Scott Guthrie, Joe Stegman, Mike Harsh, Laurence Moroney mfl. Det är självklart inte bara Silverlight som gäller utan du kan tex. läsa mer om nyheter som kommer i Visual Studio 2008 och nya .NET...

Vill du passa på att ladda ner Silverlight 1.0 (release candidate) så skall du surfa in på Tim Sneaths blog och länken till zip.filen ligger längst ner i den blogposten!

Ni kanske redan läst det, men Novell arbetar med att ta fram en öppen Linuxversion av Silverlight, versionen skall heta Moonlight och detta kanske är något av början på det samarbete mellan Novell och Microsoft som presenterades tidigare i år!?

Blir riktigt spännande att se hur det går med aktiviteterna kring detta och är du en av dem som sitter och pular med detta på fritiden och känner att du börjar bli en riktig guru... hör gärna av dig till Informator för det är ganska många som vill passa på att lära sig mer och vi arbetar alltid med de bästa lärarna!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *