6 juni 2007

Sveriges nationaldag och ett sista arbetsryck

Skulle du trycka på denna länk så kommer du faktiskt till Alingsås Kommuns hemsida :)Sådärja, så slog man på datorn igen fast man är ledig. Men denna gången var det enbart för att göra sista handpåläggningen på den där 15-sidors gigant-offerten som vi skall presentera på måndag (som jag trodde skulle vara klar först under slutet nästa vecka :)

Offerten färdigskriven, internmailad för avstämning och autoreply "ledig, läser inte mail" inlagt i Outlooken och sedan är det nedsläckning av datorn och ut i skogen/stranden med familjen som gäller...

Faktiskt första morgonen i år som vi satt ute och åt frukost och gud vad skönt det var. Såhär får det gärna fortsätta fram till, tja mitten augusti när jag är tillbaks på jobbet *hehe*
Hoppas ni alla får en riktigt skön helgdag och kommer tillbaks pigga och glada på torsdag. Kanske är det så att du är en av dom som fått plats på vårt seminarium inom affärsnytta med MOSS 2007 den 7/6 på Ullevi Konferens och isåfall ses vi där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *