26 juni 2007

Informator bloggar från Denver...

Informator goes USA Som jag tidigare nämnt kommer jag och två kollegor delta på Microsoft World Wide Partner Conference i Denver nu i juli... Självklart kommer vi även att rapportera därifrån och för att samsas lite om bloggingen lägger vi alla tankar på bloggen "Informator i Denver"

Kika gärna förbi och håll koll på vad som händer, för det kommer vi att göra :D)

2 kommentarer:

  1. Flyg till Denver?
    Denver, Colorado, vid foten av vackra Klippiga Bergen, är ett pulserande nav för kultur, idrott och friluftsliv. En välkomnande stad under en blå himmel, där solen skiner 300 dagar om året. Med sin blandning av storstadsliv och utomhusäventyr, har Denver allt. Belägen på stranden av South Platte River på en höjd av 1609 meter över havet, är den porten till Klippiga Bergen. Numera huvudstad i Colorado och statens folkrikaste stad. Flyg till Denver med Icelandair!

    SvaraRadera
  2. Lite spamvarning, men låter det ligga kvar för Denver är en så trevlig stad att den förtjänar att besökas :)=

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *