28 juni 2007

Informator nätverkar inom nätverket...

Swedish chapter - Partner Summit 2007För cirka en månad sedan skickade Microsoft ut en liten apritretare om det interna nätverket som lagts upp för att koordinera möten etc för oss som deltar i konferensen.

Självklart såg jag det som det naturligaste i världen att just Informator skulle sköta om den den Svenska avdelningen i deltagarforumet och vi får väl se hur välbesökt detta blir. Vet ju med mig att i forum överlag är det en 90 % icke medverkande medlemmar, men varför inte gå in och regga dig om du ändå skall åka över till Denver i juli.

Vi CPLS har ju förresten en egen summit den 9 juli och det skall bli kul att träffa lite gamla kändisar och förhoppningsvis även nya vänner... Idag kom också vi Informator-grabbar överens om att ha med oss våra lap-tops så vi inte missar att dela med oss av något till er som inte hade möjlighet att själva åka med över!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *