25 juni 2007

IAMCP genomför kurs med Per Lange

IAMCPIAMCP har tillsammans med LANGE SALES tagit fram en fullmatad och intensiv kurs i två steg för tekniker. Teknikerna spelar en allt viktigare roll i företagets säljprocess. En stor del av merförsäljningen på befintliga kunder handlar om hur teknikerna agerar och uppträder. Social kompetens, en konsultativ approach och en förmåga att identifiera era nya affärsmöjligheter blir allt viktigare.

Kunderna ställer högre krav än förut, och det räcker inte längre med att bara vara tekniskt kompetent. Det är dessutom dyrt och kostsamt att skaffa nyakunder – jämfört med att behålla och öka försäljningen på befi ntliga kunder.Kravet på merförsäljning kommer dessutom i allt större grad från kunderna själva.

En kund uppfattar en leverantör som är bra på merförsäljning som proaktiv, intresserad, professionell och nyfiken. På det sättet kan man säga att kunderna faktiskt kräver merförsäljning! Vi har tagit fram en fullmatad och intensiv kurs för tekniker med kundkontakt. Vi går igenom vad som krävs av en modern tekniker, samt hur de lyckas i den rollen.

Deltagarna på kursen kommer få praktiska och konkreta verktyg för hur de skall öka sin förmåga att identifi era och ta till vara på nya affärsmöjligheter.Vi behandlar också ämnet Vinnande kommunikation och hur du kan ökaförtroendet hos dina kunder.

Läs mer och anmäl dig på: iamcp.se/pages/events.aspx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *