8 maj 2007

Glöm inte bort affärsutvecklarna

Informator Blended LearningEfter lunch idag satt jag med i ett större möte med både kund och partner till Informator. Vi har ju redan profilerat oss att sätta ihop större utbildningsinsatser över längre tid där man konkret kan följa ROI. Här påvisade vi också att det är viktigt att se till möjligheterna inom hela organisationen och inte bara inrikta sig att få fram teknikexperterna.

Säljare och affärsutvecklare måste ha en stabil, bred men även ibland djup kunskap inom de områden teknikerna skall in och brottas med. Hur skall en slutkund annars kunna se och förstå vilka möjligheter som finns i nya system om inte någon direkt kan förklara eller kanske till och med dema hur deras behov kan sättas i jämförelse med en viss ny teknik.

Väldigt intressanta diskussioner och vi fick alla "hemläxa" till nästa möte och som jag och en kollega diskuterade efteråt, det här känner man verkligen att den insats vi gör faktiskt direkt går in och påverkar affärsresultat!

Har ju tidigare också skrivit om hur intressant konceptet med Blended Learning är och jag tror verkligen att Informator är på väg att ta steget från att "endast" vara en utbildningsleverantör till den fullständiga partnern att maximera affärsnyttan av våra kunders samlade kompetens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *