10 april 2007

Våren är här, PU-samtalen klara, dags att boka kurs!

Tobias - Back in the kitchenTrots att det faktiskt snöade i förra veckan känns det nu som att våren äntligen är på väg. Islossning har det också varit på andra ställen och har faktiskt fått till två nya stora ramavtal på utbildningssidan som började gälla från den 1/4 så välkomna nya kunder (ni vet vilka ni är :)

Hade som sagt "semester" förra veckan och är nu äntligen klar med rensningen av inkorgen. Riktigt kul att se att PU-samtalen verkar börja bli klara nu och sett till hur många som vill gå kurs framöver kan det nog bli riktigt tätt på kursplatserna, härligt!

Det känns verkligen bra när man ser hur många företag som verkligen satsar på kompetenshöjning och som jag skrivit tidigare är det ju en stor del att man kortar ner leveranstider i projekt, kapar åt sig nya marknader och tja, det finns hur många anledningar som helst till att lära sig nya saker eller vässa kompetensen där man redan är bra.

I sådana här tider är det verkligen ett privilegium att jobba i utbildningsbranschen och verkligen känna att man leverar en kvalitativ produkt som är uppskattad! Får avsluta med ett litet favoritcitat och önska en skön vår!!

We should not judge of a man's merit by his great abilities, but by the use he makes of them.
--Francois de la Rochefoucauld

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *