17 april 2007

Seminarium Windows Server 2008 avklarat - Vilket drag!!

Läs mer om Informator kursutbud inom Windows Server SystemVår seminarieledare och lärare Jörgen Strandberg som bilade ner till Göteborg kom in med andan i halsen tidigt i morse. Redan uppvärmd att köra en riktig Server 2008 show för oss här i Göteborg. För många av deltagarna blev dagen en riktig "aha-upplevelse" och "går det där att göra nu" vilket är riktigt kul för oss som arrangerar att kunna visa upp alla nya möjligheter och vägar man kan dra nytta av ett nytt system!

Just denna dag var en översiktlig genomgång av de nyheter och möjligheter som Windows Server 2008 erbjuder. Vi pratade inte så mycket om utseende och förpackning utan mera om vilken nytta en organisation kan ha av en ny kernel, förbättrad minneshantering, ökad stabilitet, enklare patchningar, ett nytt filsystem, kryptering på disknivå, förbättrad säkerhet, flexiblare AD, säkrare fjärrarbetsplatser etc. Viktig information som kan påverka strategiska beslut för val av plattform till framtida verksamhet.

Senare i vår och framförallt till hösten kommer det finnas ett stort utbud av workshops och kurser både inom Vista och Longhorn här hos Informator och som det kändes idag kommer det vara många som väljer att satsa tidigt, så varmt välkomna på mer kompetenshöjning hos Informator!!

5 kommentarer:

  1. TACK för en kanondag, jätteintressant dragning

    /Kalle

    SvaraRadera
  2. verkligen bra föreläsning och kul med möjligheterna att jobba mer hemifrån tycker jag

    SvaraRadera
  3. Hej på er!

    Riktigt roligt att läsa era synpunkter och det skall bli riktigt kul när kurserna drar igång, tack för feedbacken!!

    SvaraRadera
  4. varför kör ni dom inte i Malmö nu när ni har kontor här?

    SvaraRadera
  5. Hej Sven! Det var en bra fråga och jag får helt enkelt bolla vidare, återkommer!!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *