21 april 2007

Klassfest med 9:orna, 80-talet slår tillbaka

Hotell 11 - LindholmenNu är det dags ikväll, hela gamla 9A (nästan) att samlas på Hotell 11 till förfest vid 17-tiden innan det är dags att gunga bort till Restaurang Tres där dom andra klasserna sluter upp. Skall faktiskt bli riktigt kul att träffa en del och några har jag haft kontakt med ett tag nu via mail och MSN bara för att komma i stämning :)

Tråkigt bara med vissa som hade kunnat komma men helt frankt sa att det inte är intressant för fem öre att träffa den gamla klassen. Men herregud, det rör sig om en eftermiddag/kväll och inte ett livslångt åtagande...*suck* Dom kanske har torgskräck och suttit hemma på kammaren dom senaste 20 åren!? Kanske behöver lite mingeltips (tack Elisabeth!)!!?

Det börjar snart bli dags att göra sig iordning... Frugan har säkert någon gammal Modern Talking eller så att sätta på... Antar att det inte kommer spelas särskilt mycket Maiden, Judas Priest etc ikväll, fast det är ju minst lika mycket 80-talsmusik som det andra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *