24 april 2007

Den långa vägen till sommaren

Sharepoint/MOSS 2007 - Hela kursutbudet!Har just nu lite svårt att få skrivinspiration, hänger antagligen samman med att den vackra, soliga våren just nu ersatts av ett regnigt, dimmigt, ruggigt Göteborg som inte direkt gör att vårkänslorna spritter i kroppen...

April verkar annars vara mötesmånaden #1 i Sverige... Alla och då menar jag ALLA sitter verkligen i möten hela tiden och inte gör man det själv bättre genom att boka in såväl kundmöten som interna aktiviteter i almanackan.
En vis dam nämnde en gång att man bör lägga in lite öar i kalendern som "bara" är tid för sig själv. Inte att detta innebär att man gör något annat än jobbet, men kanske den där timmen som gör att man kan slutföra något på arbetstid istället för att ta hem datorn och sitta till 23 på kvällen...

Annars är det i veckan Sharepointlunchen den 26/4 som lockar just nu (Malmö kör en dag senare och "hej" till gänget som jag fått in där, kan tyvärr inte komma ner). Utan att nämna några namn så har jag också slagit vad med en dam om vem som har flest intresserade kunder med sig och just nu kommer jag med en egen liten grupp om 5 kunder (+ 3 kollegor som också har med sig kunder) som liksom jag tycker att Sharepoint just nu är en av de roligaste produkterna från Microsoft. Blir kul att se om hon hittat fler intressenter, förloraren får bjuda på en trevlig lunch :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *