11 mars 2007

Melodifestival, söndagsskola och slappa

Okej, kan någon idag göra ett inlägg i sin blogg utan att nämna melodifestivalen :)

Personligen var jag ganska nöjd med vinnarna The Ark, men hade nog funkat med cirka hälften av de andra toppkandidaterna med.

The Ark - läs mer på SVT Förstår inte vad Anna Book och Tommy Nilsson hade där att göra bara. Hade man inte vetat hade det lika gärna kunna varit "minnenas television" med en flashback från 80-talet... Näe, hade nog varit roligare med en aning fräschare artister på de två platserna!

Men, grattis Ark, ni kommer definitivt inte göra att vi behöver kvala nästa år! Extra grattis till dissningen av fröken blå från förra året. Hon har väl snott nog med publicitet utan att göra något vettigt...

Sen kan jag inte låta bli att skryta med 10/10 rätt på SR's "Söndagsskola"... helt utan hjälp från Google och Wikipedia, promise :

2 kommentarer:

  1. Jag har inte läst en enda blogg där man INTE gillat The Ark. Men dom var ju bra... fast att det var deras sämsta låt. Deras övriga är svinbra!

    SvaraRadera
  2. Håller med! Hemskt egentligen att en halvbra låt från ett kanonband är bättre än allt annat som anmälts :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *