3 mars 2007

Informator Micro Camp coachar dig inför din certifiering!!!

Vi ställde tidigare frågan "vem bryr sig om certifieringar... Det självklara svaret är NI bryr er om certifieringar och Informator vill definitivt hjälpa er ett steg närmre att korta ner tiden innan ni sitter med det lilla diplomet på väggen!!!

I nästa vecka kommer vi gå ut med detta erbjudande, men jag ville att ni som läser bloggen skulle få lite "inside info". Under våren och hösten 2007 kommer du att kunna delta i Informators Micro Camp som är en kvällsaktivitet för dig som vill få hjälp inför en certifiering. Genom att du bokar dig på något av våra certifieringsspår så får du möjligheten att utan kostnad delta i IMC2007.

Göteborg den 19 april

- MCTS Windows Applications och MCPD Windows Developer

- MCTS Web Applications och MCPD Web Developer

- MCTS Distributed Applications och MCPD Enterprise Application Developer

- Technology Specialist, SQL Server 2005

Stockholm den 24 april

- Small Business Server Specialist

- MCTS Web Applications och MCPD Web Developer

- MCTS Office SharePoint Server 2007, Configuration

- Technology Specialist, SQL Server 2005

Upplägget bygger på tre timmars coachning av någon av våra auktoriserade trainers i våra kurslokaler i Stockholm och Göteborg. Du får vägledning, stöd och tips för att underlätta din väg fram till en avklarad certifiering inom valt område. Bokning av IMC2007 gör du via "meddelandefältet" på din kursbokning, här talar du om vilket cert du ska skriva och till vilket spår det hör.

För dig som har gått kurs hos Informator det senaste året kan du delta till en mycket låg kostnad, 1.495 kr. Är du ny kund kommer det att kosta 3.495 kr, köper du en MOC-utbildning hos Informator till ordinarie pris ingår Informator Micro Camp.

Först till kvarn gäller, det finns bara 12 platser på varje spår och vid varje coachningstillfälle. Vi kommer att ha vårt första tillfälle den 19 april i Göteborg och den 24 april i Stockholm, klockan 17.00-20.00.Inkluderat i priset är lättare förtäring och dryck, är du allergisk vänligen meddela detta. Priser angivna exklusive moms.

1 kommentar:

  1. aha så nu gick du ut med det, bäst att vi ligger på chefen med att boka detta nu då /hahaa
    kram/A

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *