16 februari 2007

Microsoft Partner Program Tour

Den 27 mars kommer jag och en massa andra Göteborgare att befinna sig på Elite Park Avenue Hotel (Kungsportsavenyn) för att träffa Microsoft och höra mer om något av följande spår:

Spår 1 - Security och infrastruktur
Spår 2 - Business Intelligence, samarbete & informationshantering och CRM
Spår 3 - Dynamics NAV
Spår 4 - Systembyggare
Spår 5 - Dynamics AX

Själv valde jag nummer ett (även om 2:an var riktigt intressant) med tanke på alla våra heta planer på att leverera de allra bästa seminarierna, workshopsen och kurser inom nya Vista och kommande "Longhorn". Alltid bra att få mer kött på benen!

Är du partner med Microsoft är det läget att gå in och läsa mer och anmäla dig på: microsoft.com/sverige/partner/mspptour/

PS: Det körs för ovanlighetens skull även utanför Göteborg om du inte skulle ha tid att komma hit:
  • 20 mars - Stockholm
  • 22 mars - Malmö
  • 27 mars - Göteborg
  • 29 mars - Umeå
  • 12 april - Jönköping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *