11 januari 2007

Windows Live (eller Dead?)

Har ni testat Windows Live, alltså nya Hotmail än?

Har själv suttit med den sedan tidig Beta och tyckt den funkat bra, men nu verkar det komma lite buggar här och där ibland. Vissa gånger går det inte att svara på mail, andra gånger laddas inte sidan på hundra år...

Beror det på att fler och fler går över, eller har någon tagit alla bra funktioner och stuckit till G-Mail? Wazzup som dom coola säger i Stockholm :)

Förresten... vi ses väl på Computer Swedens ICT-efterfest den 17/1, 18:e våningen på Gothia Towers.
Paaaaarty dudes and duderinos........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *